Szerző: Geo Kozmosz » 2009 jan. 28, 16:13:32
Szóval az az igazság, hogy most épp ráerősítek egy szponzorral a dologra. És így azt látom, hogy túl sokáig vak voltam a Lépések finomabb részeire. Azért jöttem ide, mert értesültem, hogy voltak vallásos őseim és elkezdtem kiváncsi lenni: hátha nekem is menne...de a vallás szövegeit nem értettem...hogy tizenkét bika a Templom kertjében, tizenkét szirom a Rozsán, ami azonos az Egyenesen-Felmenők(="izra-el") gyűlésével..ezt sem értettem..és akkor hallottama 12 Lépésről és kiváncsi ettem. De soká nem a Felső RErő "nevéért", önmagáért, hanem a kivagyiság miatt szoktam le cigitől kezdve a tiltott hazug szexen át mindeféléről...és persze élveztem a büszkeséget, ami az önkorlátozásból jön..és világos, hogy az EGoizmus korlátozása az valamennyi Felső Erőt ad azamberbe...de igazán nem csináltam önzetlenül...csinéáltam jótetteket, de csak tessék-lássék...hogy mondjam...az egészet újra kell kezdenem, komolyabb napi leltárakkal és komoylabban kérni kell afelsőerőt imával és ego-korlátokkal, hogy adja meg az önzetlenség igazi, érte való kertesését...mert addig csak száraz vagyok 12 évesen is...nem józan. Az egész emberi lenti világ önzésre, kapásra épül (kabala héberül kapás, elfogadás). De a teremtő az az Adó (mint a roma nyelven a devo), és amíg mi magunkban a kapás hajhászása helyett nem kezdjük el aza dás késztetsét keresni, addig nem kapunk belső Teljességet /slomo-salamon a 12 bikával/
gyógyuló 11 és fél évesnek látom magam az NA-ban, s a FE elvette kényszereimet úgy, hogy a spiritualitás forrásszövegeit tanulom. Ennek hanyagolása lelassította a felépülésemet.